vineri, 26 iunie 2020

Liverpool vrea să dea lovitura pe piaţa transferurilor, imediat după ce a luat titlul. Mutarea spectaculoasă a lui Klopp



Liverpool, ofertă pentru Adama Traore

"Cormoranii" se bucură de titlu, dar în acelaşi timp se pregătesc pentru sezonul viitor. Conform Mundo Deportivo, după mai multe contacte, Liverpool a făcut prima ofertă pentru Adama Traore, de la Wolverhampton.

Fotbalistul de 24 de ani a avut un sezon remarcabil sub comanda lui Nuno Espirito Santo, care a recunoscut săptămâna trecută că nu poate garanta că Traore va fi sub comanda lui şi în viitor.

6 goluri şi 12 pase decisive a reuşit Traore la Wolves în acest sezon, iar Jurgen Klopp nu a mai stat pe gânduri. După câteva discuţii cu oficialii clubului şi cu jucătorul, Liverpool a pus pe masă o ofertă concretă.

Jurnalistul Miguel Rico, de la Mundo Deportivo, susţine că Wolverhampton ar avea mai multe oferte pentru Traore, care este evaluat de club la 90 de milioane de euro.

dama Traore, ţinta numărul 1 pentru Liverpool

Jurgen Klopp şi-a făcut o prioritate din întărirea compartimentului ofensiv la Liverpool, după primul titlu câştigat pe Anfield. Iar Adama Traore este ţinta numărul 1 pentru managerul german.

Conform sursei citate, "Liverpool va face orice pentru a-şi asigura serviciile lui Adama Traore în această vară".

  • 24 de ani are Adama Traore
  • 90 de milioane de euro vrea Wolverhampton pentru Adama Traore
  • 6 goluri şi 12 pase decisive a reuşit Traore la Wolves în acest sezon

Share:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu